10 февруари 2009

Тереза Маринова украси корицата на списание “Атлетика”

Тереза Маринова украси корицата на списание “Атлетика”
Олимпийската шампионка в тройния скок от Сидни`2000 Тереза Маринова е новото лице на брой №61 на списание “Атлетика”. Чаровната плевенчанка, която през миналата година прекрати състезателната си кариера, говори в обширно интервю за живота си след спорта.
В специализираното издание, което излиза на пазара в петък, може да намерите още подробна информация за всички награждавания в края на изминалата година, както и всичко най-интересно за европейското първенство по крос-кънтри.
Любителите на пикантериите също могат да задоволят интереса си в списание “Атлетика” в рубриката “олимпийски лексикон”, в която най-големите звезди от Игрите в Пекин споделят любопитни подробности за себе си.
Изданието предлага на читателите си и голяма доза сексапил в лицето на Силвия Димитрова от “Сървайвър”, която е бивша състезателка на 400 метра с препятствия. Чаровната брюнетка присъства в броя със специална фотосесия за “Атлетика” и обширно интервю.
Почитателите на по-сериозните материали също ще задоволят глада си. Специално за тях е публикуван анализ на големия специалист по лека атлетика на Евроспорт Иван Чешанков на тема “Кой е най-бърз”.
В брой №61 на изданието присъстват и всички световни и български ранглисти за 2008 година.
В рубриката “Статистика за маниаци” е разгледана дисциплината 10 000 метра за жени.
Бронзовата медалистка на 100 метра с препятствия от европейското първенство в Мюнхен`2002 Яна Касова също представя интересен материал в новия брой на списание “Атлетика” – “Тихият протест” от олимпийските игри в Мексико през 1968 година, когато все още расизмът е доста сериозен проблем.

Снимка: списание "Атлетика"

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

 

Free Blog Counter