10 март 2009

Още една българка влезе в комисия на ЕАА



Българската федерация по лека атлетика получи поредното признание от Съвета на Европейската атлетическа асоциация (ЕАА).

По време на заседанието си в понеделник в Торино управата на ЕАА избра за член на комисията по предложенията завеждащата международната дейност в БФЛА Галя Пухалева. Тя ще работи заедно с легендите в световната лека атлетика Валери Борзов, Габриела Сабо и Ирена Шевинска. Задачата на комисията, в която влиза Пухалева, е да обобщава предложенията на останалите комисии към ЕАА и да ги дава за одобрение от Съвета на Европейската атлетическа асоциация.


Пухалева е третият представител на България в структурите на ЕАА. Ивет Лалова е в комисията на атлетите, а президентът на федерацията ни Добромир Карамаринов е член на Съвета на ЕАА и председател на комисията по състезанията. "Изборът на Галя Пухалева означава не само признание на личните й качества, но е и поредната оценка за добрата работа на Българската федерация по лека атлетика", коментира от Торино Добромир Карамаринов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

 

Free Blog Counter