22 април 2009

Цвети Кирилова не стигна до църквата на Великден заради яки тренировки

Цветелина Кирилова не e успяла да стигне до църквата навръх Великден, защото е заспала от умора. Това разкри самата тя пред Sportal.bg. “Прибрахме се от лагер и като се събрахме със семейството и роднините, докато си приказвахме сладко-сладко, сме заспали още в 22.30 часа. През последните три седмици тренерът (б.а. Константин Миланов) ми взе здравето. Бях много изморена”, през смях разказа пред Sportal.bg родената в Кюстендил атлетка. Въпреки умората Кирилова е благодарна на своя треньор и вярва, че усилените тренировки сега ще дадат успех на световното първенство в Берлин през август.

Тя обаче разкри, че още на следващия ден е посетила църквата: “Поправих грешката си на следващия ден, когато отидох на църква и запалих свещичка, защото е срамота да не го направя на този празник”.

Кюстендилската красавица сподели още, че е претърпяла пълен крах в преборването с яйцата. “Останах много разочарована. Всички ме биха, не успях да преборя никой”, каза Кирилова.

Възпитаничката на Константин Миланов разкри още, че все още не е ясно на кои състезания ще участва, но най-вероятно ще направи първи старт за лятото в края на май или началото на юли, като конкретните турнири все още се уточняват.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

 

Free Blog Counter