22 април 2009

Караилиев открива летния сезон на републиканското

Най-добрият български състезател в тройния скок в момента Момчил Караилиев обмисля да направи първи старт за летния сезон на държавното първенство за мъже и жени, което ще се проведе на 13 и 14 юни на националния стадион “Васил Левски” в столицата. Възпитаникът на Атанас Иванов сподели още, че вече е напълно възстановен от контузията, която получи през зимата и заради която пропусна европейското първенство в зала в Торино. “Чувствам се добре, вече тренирам пълноценно. Желанието ми е да се изтренирам добре, пък на състезанията каквото стане. Засега планирам да направя първи старт на републиканското за мъже и жени, после на Купа Европа”, заяви Караилиев пред Sportal.bg.

Атлет №2 на България за изминалата година сподели още, че контузията от зимата вече е зад гърба му и мисли само за предстоящите турнири. “Мина ми отдавна, лошите неща трябва да се забравят бързо”, сподели още талантливият скачач.

Караилиев разкри пред Sportal.bg, че е прекарал Великден със семейството и близките си приятели, но не е имал късмет с боя с яйцата и е бил преборен от всички.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

 

Free Blog Counter