09 февруари 2009

Исинбаева стана фотограф

Елена Исинбаева (Рус) има ново увлечение. Олимпийската шампионка в овчарския скок се усъвършенства във фотографията.
„В свободното си време обичам да снимам природата, особено залези, казва рускинята. - Интересно ми е да снимам и лица. За сега не се получава много, но се надявам, че с течение на времето ще успея да покажа, чрез моите снимки цялата ме обкръжаваща красота.“
Световната рекордьорка в овчарския скок живее и тренира във Формио (Ит).
„Говоря и вече много по-добре италиански, отколкото преди. По принцип съм любознателна. През миналата година записах аспирантура във Факултета по изкуствата на Московския държавен университет. Продължавам обучението си и Академита по физическа култура във Волгоград, хвали се Лена. - Научих се и да приготвям ястия от италианската кухня. Мога да предложа на приятелите си ризото с гъби и салата „Нежност". Между другото, името на салатата е измислена от мен. Рецептата е много проста: авокадо, скариди, сок от лайм, домати, лук, сол, зехтин и магданоз. След тежка тренировка си позволявам да ям неограничено количество шоколад, на закуска кроасан с крем.“ Исинбаева не захвърля пръта дори и за еднодневна шопинг терапия.
„Искам да си купя хубави дрехи, още повече, че има разпродажби, но до Рим се стига за два часа, а аз просто не мога да си позволя да прекъсна тренировъчния си режим“, откровена е Исинбаева.
Първото състезание за световната шампионка е на 15 февруари в Донецк, а след това ще стартира в Бирмингам (21 февруари) и Прага (26 февруари).

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

 

Free Blog Counter